Theta Healing Alaptanfolyam

Theta Healing Alaptanfolyam

Ha szeretnéd végre megoldani a problémáidat Ha végre szeretnél egy boldog, egészséges életet élni, Ha szeretnéd a saját kezedbe venni a Sorsodat Olvasd tovább »

Workshopok

Workshopok

A programok, amik MINDENKI számára előképzettség nélkül nyitottak és látogathatók. Olvasd tovább »

Ajándék

Ajándék

Iratkozz fel itt az ingyenes 21 napos önbizalom fejlesztő e-mail tanfolyamra! Olvasd tovább »

Ki vagyok én és miért hallgass Rám?

Ki vagyok én és miért hallgass Rám?

Hiszem, hogy minden megoldás bennünk van, csupán elegendő bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy Önmagunkba nézzünk. Ebben segítelek Olvasd tovább »

Intuitív Anatómia tanfolyam

Intuitív Anatómia tanfolyam  /2018 01.22 – 02-04. és 07. 02. -07. 15./

A tanfolyam, ami a legnagyobb eredményeket, és legnagyobb változásokat hozza.
A tanfolyam, ahol megismered Önmagad, a tested, a gondolataid, az érzéseid, és megtanulod meggyógyítani önmagad. Ahol megtanulsz érezni, és a szíveddel élni. Ahol elindul a szeretet áramlása.
A tanfolyam, ahol barátokra lelsz.
A tanfolyam, ahol megváltozik az életed.
A tanfolyam, ami ami után már semmi sem lesz ugyanolyan, mert tudni fogsz mindent a gondolataid, érzéseid hatalmáról.
A tanfolyam, ami megváltoztatta az én életem is.

 

Kolozsi Mariann, Theta Healing tanfolyam

Ez a tanfolyam hatalmas előre lépés minden téren!

A tanfolyamon megtanulsz biztonsággal nyitott szemmel thetázni, theta állapotban lenni.

Megtanulsz úgy scannelni, hogy pontosan lásd mi van az emberi testben.

Gyógyító napot szervezünk a tanfolyam ideje alatt, ahol gyakorolhatod új képességeid.

Megismered a betegségek lelki okait.

Felismered a szervezeted jelzéseit és tüneteit.

Felfrissíted anatómiai ismereteid, és megtanulod komplexen meglátni az emberi szervezet működését.

Betegségek és az emberi szervezettel kapcsolatos hitrendszerek elengedésével, egészségesebbé válhat az életed.

 

Ezen a tanfolyamon nagyon sokat dolgozunk magunkon, ásunk, és rengeteg rejtett programot oldunk fel magunkban, amitől nagy tisztulás, és változások várhatók már a tanfolyam ideje alatt nemcsak a testedben, hanem az életedben is!

Konkrét problémával is jöhetsz a tanfolyamra.

Minden egyes nap egy- egy szervvel fogunk foglalkozni. Kitisztítjuk magunkban a hozzájuk tartozó negatív hitrendszereket és megtanuljuk a biológiai, anatómiai, kémiai hátterüket. Ehhez írásos anyagokat, jegyzeteket is kaptok segítségül.

Komplex, átfogó rendszert kaptok, amivel sokkal hatékonyabban tudjátok gyógyítani és segíteni saját magatok és ha szeretnétek mással dolgozni, klienseitek is.

A tanfolyam alatt megtanulod a betegségek mögött húzódó lelki okokat, a kémiai, fizikai, biológiai és anatómiai hátteret.

Mélyen tisztító és felszabadító tanfolyamon, amit minden Theta Healinggel komolyabban foglalkozó konzulensnek tiszta szívből ajánlok, ha még jobban szeretne dolgozni magán és kliensein.

Rengeteg eredményünk van: gyógyulások, személyiségfejlődések, életmód és munka váltások, változások a tanfolyam hatására. Mert működik, ha csinálod. Ha JÓL csinálod.
Ezen a 2 hetes tanfolyamon ezt tanulod meg: JÓL csinálni a Theta Healing technikát.

 

Olvasd el a korábbi visszajelzéseket a tanfolyamról:

„A tanfolyamon sokkal tisztább rálátást kaptam önmagamra. Megtanított arra, hogyan lépjem át saját korlátaimat napról-napra. Megtanultam tágítani a komfortzónámat.
A legintenzívebb és legmélyebb önismereti munka, amelyet valaha megtapasztaltam. Nagyon megérte! Köszönöm!
A fizikai változások a testemben, már a tanfolyam első hetében megmutatkoztak. Komoly nőgyógyászati problémáim voltak és megoldódtak! Köszönöm.”

 

Ez a tanfolyam hitet ad, elmélyíti az ásás technikát, rendkívül fejleszt és megerősít abban, hogy soha ne add fel!

 

„Úgy érzem, hogy az igazi önismeret útján csak most indultam el.
Elkezdtem megbocsátani magamnak, elkezdtem értékelni saját magamat és elkezdtem végre felelősséget vállalni az életemért. Rengeteg mindenre rájöttem az életemben, hogy miért rossz és miért van benne az életemben.
Minden belőlem indul ki, én formálom a környezetem, minden visszatükröződik. Ha nem tetszik valami, akkor magamban megnézem, hogy mi az. Felvállalom az érzéseimet, magamat. Az Intuitív Anatómia tanfolyam kihagyhatatlan annak is, aki nem szeretne kezelni! Aki kezelni szeretne, annak pedig ALAP az Intuitív Anatómia tanfolyam elvégzése!
Egy új élet, életfelfogás az, amit itt kaptam. E nélkül a tanfolyam nélkül és a tudás nélkül, amit itt kaptam, felismerések nélkül most már elképzelhetetlen az életem! Olyan, mintha eddig aludtam volna, most felébredtem. Köszönöm.”

www.theta-otthon.hu

Új felismerések, új élet!

„A tanfolyam teljesen új látásmódot adott az életemre, önmagamra. Megmutatta, hogy pont azon a területen, ahol azt érzem, éreztem, hogy minden rendben van, ott érdemes a legtöbbet dolgoznom, mert ott vannak komoly megoldandó feladataim. Nagyon intenzív volt az energiaáramlás, rengeteg plusz tudást, információt, gyakorlatot kaptunk.
Itt éreztem meg először, hogy milyen nyitott szívvel létezni. Kemény és kihívásokkal teli feladatok, de napról-napra érzékelhető belső és külső változásokon mentem keresztül és ment keresztül a csoport minden egyes tagja.

Hálás vagyok azért, hogy itt lehettem és megélhettem! Köszönöm!”

www.theta-otthon.hu

Szuper intenzív 2 hét és megváltozik az életed

Tóth Katalin visszajelzése a tanfolyamról:

Kedves Mariann! Kedves Hédi!

Először is szeretnék mindent megköszönni, amit az óévben és azóta kaptam Tőletek illetve általatok, mióta ismerlek Benneteket!

Ha azt mondom, megváltozott az életem, egy kissé drámainak hangzik, talán túlzónak. Noha nagy igazság, hogy az apró dolgokból épülnek fel a nagyok is :)

Több mint egy éve volt, hogy ellátogattam Hozzátok egy nyílt napra és akkor még nem is sejtettem, mekkora hatással lesz rám mindaz, amit Veletek és általatok az életem részének mondhatok ma. Elvégeztem a kezdő, majd a haladó tanfolyamot. Workshopokon vettem részt és egy tréningen is, melyet reményeim szerint megannyi másik követ majd.

Számotokra biztosan nem meglepő; a legnagyobb hatást az intuitív anatómia tanfolyam és az ott tapasztaltak tették rám, noha minden tanfolyam, minden a Boldogság Központban töltött nap, óra és perc a fejlődésemet szolgálta és – olykor épp meglehet észrevétlenül -, de hozzám tett.

Ugyan nem írtam azóta sem, de úgy érzem, nem halogathatom tovább, hisz egy regénynyi mondandóm, elmesélni való tapasztalatom és persze köszönetem van már :)

Amiért elsősorban nagyon hálás vagyok az, hogy a rengeteg kérdésre, amit eddig feltettem az életben… magammal kapcsolatban, arra tudom, hogy mindre választ kaphatok és fogok is, amint lebontottam a hitrendszereim által állított falaimat és amennyiben ezekre valóban szükségem van.

Az ezzel a felismeréssel járó érzés pedig csodálatos. Végtelenül megkönnyebbülök, valahányszor eszembe jut.

Hálás vagyok “pusztán” azért is, mert élek, itt lehetek és hogy azon az úton vagyok, amelyiken. Ez minden nehézség ellenére is, újra meg újra visszatérít a nyűgösebb vagy döcögősebb időszakokban és segít visszaszerezni a “nyugvópontom”, ahonnan aztán újra nekiveselkedhetek egy esetleges feladatnak.

Megtanultam, hogy csak én tehetek azért, hogy amit szeretnék, az teljesüljön. Ugyanakkor azt is tudom, hogy mindig ott lesznek mellettem azok, akiktől segítséget kapok, ha megtorpannék vagy elbizonytalanodnék és remélem, hogy ugyanígy mások is megtalálják személyemben ezt a segítséget – a maguk számára.

Azt is tudom már, hogy minden, amit szeretnék, már itt van bennem. Csak egy kicsit rendet kell tennem és le kell porolgatnom, esetleg lecserélnem bizonyos, engem már nem szolgáló dolgokat, hogy jó érzéssel rácsodálkozhassak és aztán élvezhessem mindezt a csodát :)

Az intuitív anatómia óta sokkal tudatosabban szemlélem magam és így a világot is. Olyan, mindeddig magától értetődő fogalmaknak “ugrottam neki”, amikről nem is sejtettem, hogy ennyi – engem nem szolgáló – hitrendszert “takarnak”.

Ha egy tulajdonságot nem érzek magaménak, nekiveselkedem és belenézek… vajon mi minden van mögötte, amiért valójában nem szeretném a magaménak érezni? Csinos listáim voltak :) és vannak is még.

Most kezdem megérteni, milyen fontos az, hogy legyenek céljaim és elképzeléseim a jövővel kapcsolatban.

Tudom és tapasztalom, mi a tudás és megértés/felismerés között a különbség.

Néha úgy érzem, mintha egy szétrobbantott, gigantikus puzzle közepén ülnék aminek minden darabja ott van már (vagy mindig is volt? :)) körülöttem… és ezek a darabok lassacskán helyükre kerülnek. Néha rövidebb-hosszabb szünetekkel, máskor pikk-pakk, egyik darab a másik után.

Minden nap érnek sikerek és felismerések – már amennyiben megengedem magamnak! :)

Épp ezért nehéz volna most mindet felsorolnom.

Ami a legszembeötlőbb talán, hogy megváltozott az emberi kapcsolataim minősége.

Ugyanígy akadnak napi szinten akadályok is, de ezeknek a realizálása és a megoldás rájuk már nem vesz el az életemből napokat vagy heteket… esetleg ennél többet.

Illetve ehhez tartozik még, hogy a magam megismerése és elfogadása is más irányt vett.

Rájöttem, mennyire fontos a Teremtővel való kapcsolatom. Ennek a kapcsolatnak a milyensége.

…hogy milyen jó érzés hálásnak lenni

…hogy ezt minden nap megtehetem

…hogy mielőtt külső okokat keresnék, magamba nézzek

…hogy tudatosan éljek, tudatában legyek azzal, ki vagyok

…hogy minden akkor hasznosul, amikor megengedem magamnak

…hogy minden apróságnak tűnő részletnek jelentősége van és az EGÉSZ részét képezi

www.theta-otthon.hu

Az Intuitív Anatómia tanfolyam jegyzete

Mennyire fontos továbbá

…a bizalom

…a tisztelet

…a megbocsátás

…az elengedés

…az elfogadás

…a szándék

…tudni hogy van szívem :)

…a türelem

…a hit

Önmagunkban (is).

…a Teremtő szerinti fogalmak tisztázása és letöltése

…a nyitottság

…magától értetődőnek venni a nyertes-nyertes pozíciót

…kérdezni és megkérdőjelezni

Bevallom, néha nagyon vágytam arra, hogy “Megmondjátok a tutit” :) de idővel rájöttem és sokszor időközben is felismerem, hogy Ti pontosan tudtátok mi az, amit és abból is mennyi, amennyit mondanotok kell nekem ahhoz, hogy a megfelelő válaszokhoz segítsetek :) Még ha nem is pont akkor.

Ezért is nagyon hálás vagyok, még ha azokban a pillanatokban durcás kölyöknek éreztem is magam 😛

Tudom, hogy sok dolgot még most sem értettem meg – ami valószínűleg már egy ideje annak a nagy, robbantott kirakósnak a részét képezi, de azzal is tisztában vagyok, hogy türelmesek vagytok és a szabad akaratomra bízzátok, mikor csapok a homlokomra 😛

A legnagyobb sikernek mégis azt érzem, hogy segítségetekkel és útmutatásotokkal egy csodálatos módszert ismertem meg, amely által ma már tudom, semmi sem lehetetlen. Lehet, hogy időbe telik és sokszor serényen gördítek magam elé akadályokat :) a vágyott célok elérése mégsem tűnik teljesíthetetlen álomnak.

Szóval még egyszer nagyon köszönöm Nektek mindazt, amit az ismeretségünk kezdetétől kapok Tőletek! :)

Tudom, rengeteg időtök és energiátok van bennem is (még ha el sem tudom képzelni valószínűleg, mennyi is), abban, hogy ebben a pillanatban is/már az lehessek, aki vagyok és remélem, hogy a munkátok a lehető legjobb úton-módon hasznosul :)

Kitartást és még hosszú, boldog és sikerekben gazdag időket kívánok Nektek! :)

Tóth Katalin

Ez a levél úgy érzem mindent elmond az Intuitív Anatómia tanfolyam adta lehetőségekről.

Köszönjük szépen Kati, hogy megengedted, hogy közzétegyük!

“Ez a legkevesebb részemről… hogy megírtam :)
Természetesen bármelyik részét felhasználhatjátok, amelyiket épp érdemesnek tartjátok az adott témához :)
Szerintem az egyik leglényegesebb “alappillére”, ha nem valóban a legfontosabb… a Teremtővel való tiszta kapcsolat, bizalom, hit. Amíg ez nincs meg, csak töredéke “jön le” vagy működik és valósul meg a dolgoknak. 
Pedig említetted nyáron és csak mostanában esett le :)
Nem értettem, de most már talán kapiskálom. 
Igyekszem idén minél többször ott lenni a Boldogság Központban :) és írni is sűrűbben fogok.”
Kata azóta is fejleszti magát, most éppen a Life Coaching képzésünkön tanul!
Fejleszd magad Te is, tarts velünk ezen a hatalmas tudást adó fantasztikus tanfolyamon!
Szeretettel várunk!
Kolozsi Mariann
Kérdésed van?
info@theta-otthon.hu
20/842 0139

Mit kapsz a tanfolyamon?

 • hatalmas tudást, új életszemléletet, életfelfogást
 • sziklaszilárd gyakorlati tudást (sok gyakorlással)
 • munkafüzetet, melyben szervek szerint hatalmas ismeretanyagot kapsz kigyűjtve
 • új barátokat, jó hangulatot, vidám társaságot
 • játékos tanulást: oktató videók, anatómiai atlaszok, könyvek, képek alkalmazása a képzés során
 • rengeteget fejlődhetsz, ha úgy döntesz velünk tartasz
 • megtanulhatsz nyitott szemmel thetázni, egy másodperc alatt leolvasást végezni ha szeretnél
 • megtanulsz szívből élni, hallgatni a megérzéseidre, a belső hangodra
 • jobb segítővé,gyógyítóvá válhatsz
 • profi Theta Healing konzulenssé képezheted magad a tanfolyamon

 

Érdekelnek az Intuitív Anatómia tanfolyam bővebb információi. Kérek bővebb tájékoztatást!
A levelek semmilyen elkötelezettséget nem jelentenek Számodra.
Bővebb információt kapsz a tematikáról és a tanfolyam anyagáról. A hasznos információkról, amit a tanfolyamon elsajátítasz bármikor le tudsz iratkozni. A levelek kérése nem kötelez a tanfolyamon való részvételre.

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Megjegyzés
*


 

A jelentkezés aktív a következő Intuitív Anatómia tanfolyamra! 

 

Részletek:

Időpont: 2018. 01.22 -02.04.
Minden nap 9 – 16 – ig, egy órás ebédszünettel.

Ára:  590. 000 Ft

Korán kelő kedvezménnyel  befizetve október 6-ig 420.000 Ft

Korán kelő kedvezménnyel  befizetve  november 17-ig 450.000 Ft

Korán kelő kedvezménnyel  befizetve  december 15-ig 490.000 Ft

December 16 – jan 22-ig: 590.000 Ft

Következő időpont: 2018. július 2 -15.

 

Olyan visszajelzéseket és köszönő leveleket kaptunk az elmúlt időszakban a korábban végzett Intuitív Anatómia tanfolyamot végzettektől, melyben beszámolnak arról mennyire megváltoztatta az életüket a tanfolyam, a szemléletüket és az élethez való hozzáállásukat a tanfolyam -a többiről nem is beszélve- hogy szeretnénk Számotokra lehetővé tenni a további fejlődést nagy lépésekben. Ehhez pedig az Intuitív Anatómia tanfolyam a legjobb döntés!

Ehhez biztosítjuk Számodra a Korán kelő kedvezményeket.

Ehhez teendőid:

 1. kitölteni a jelentkezést itt lejjebb, a megjegyzés rovatba beírni: “Korán kelő kedvezmény, köszönöm.”
 2.  elolvasni az érkező e-mailt a postafiókodban
 3. elutalni, vagy személyesen befizetni (előre egyeztetett időpontban) a tanfolyam díját, hogy korán kelő kedvezménnyel vehess részt a tanfolyamon

Fizetési információk a jelentkezés utáni e-mailben érkeznek Hozzád.

Szeretnél változtatni az életeden?

Jó helyen jársz!

www.theta-otthon.hu

Kolozsi Mariann

Gyere és tarts velünk, sok szeretettel várunk!

Ismétlőként is sok szeretettel várunk a teljes tanfolyamon, díja:  a teljes ár 50%

Helyszín: Boldogság Központ, 1137 Bp., Radnóti Miklós u. 26. 2.emelet/1. “Boldogság”

Bármilyen kérdésed van, kérdezzetek bátran az info@theta-otthon.hu email címen vagy a 20/842-0139 számon.

Szeretettel várlak!

Kolozsi Mariann

 

Jelentkezés és részletek:

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Megjegyzés
*


 

Itt tudsz tovább olvasni, mi lesz a tanfolyamon:

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close