Theta Healing Alaptanfolyam

Theta Healing Alaptanfolyam

Ha szeretnéd végre megoldani a problémáidat Ha végre szeretnél egy boldog, egészséges életet élni, Ha szeretnéd a saját kezedbe venni a Sorsodat Olvasd tovább »

Workshopok

Workshopok

A programok, amik MINDENKI számára előképzettség nélkül nyitottak és látogathatók. Olvasd tovább »

Ajándék

Ajándék

Iratkozz fel itt az ingyenes 21 napos önbizalom fejlesztő e-mail tanfolyamra! Olvasd tovább »

Ki vagyok én és miért hallgass Rám?

Ki vagyok én és miért hallgass Rám?

Hiszem, hogy minden megoldás bennünk van, csupán elegendő bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy Önmagunkba nézzünk. Ebben segítelek Olvasd tovább »

Game of Life – Siker tanfolyam

Game of life a SIKER tanfolyama

 “Jellemed, a gondolkodásmódod és a hiedelmeid határozzák meg alapvetően sikered mértékét.” – T. Harv Eker

A fenti idézetet figyelembe véve nagy örömmel osztom meg Veled a sikeresség titkait, melyeket Te is alkalmazhatsz az Életedben a Theta Healing Game of life tanfolyam után!

Amerikában és Japánban egyszerűen csak a siker tanfolyamaként hívják.

Hiro Miyazaki és Vianna Stibal fejlesztette ki az munka világára, az üzleti életre.

Bármilyen álmod, célod van, ha végigcsinálod a tanfolyam anyagát, ott lesz az életedben!

Erre élő példa vagyok nem csak én, de tanítványaim is, akik elvégezték már ezt a fantasztikus tanfolyamot.

 

Szeretnél életed irányítója lenni?

A tanfolyamon megmutatom, hogyan tudod végre kezedbe venni az Életed, és elérni mindent!

Te mondod meg, számodra mi a siker! Lehet:

 • egy jól menő vállalkozás,
 • nagy profitot hozó cég,
 • egy fantasztikus munka,
 • egy csodálatos párkapcsolat,
 • boldog családi élet,
 • harmonikus mindennapok – ami Számodra a siker, az a Te sikered.
www.theta-otthon.hu

Sikeres, boldog élet: benned van a tudás


A Theta Healing Game of life tanfolyam abban segít Neked, hogy az álmaidat éld, ne csak vágyakozz utánuk!

 

A tanfolyam megmutatja, hogyan szabadulhatsz meg a szüleid felé érzett kötelezettségektől, hogyan tudod elengedni évtizedek óta magaddal cipelt traumáidat. Gyakorlati útmutatót ad az életben és a munka világában. Különös tekintettel az üzleti életre.Ha problémáid vannak a társadalom elfogadásával, itt megtalálod a megoldást. Megtanulod hogyan tudod jobban kezelni a nyomást, a stresszt,  a teljesítménykényszert. Képes leszel megtapasztalni a végtelen bőséget.

Ha saját vállalkozásod, üzleted van, a tanfolyam után képes leszel nagymértékben növelni azt. Készülj fel!

A tanfolyamon ebben is segítünk: megtanulsz felkészülni, fogadni, és együtt élni a sikerrel. Sokaknak ez is nagy problémát jelent.

A tanfolyamon egy hét lépcsős folyamaton keresztül tisztítjuk az összes olyan blokkot, mely megakadályozza a bőség, siker, boldogság tartós jelenlétét az Életedben.

Előképzettség: Alap Theta Healing tanfolyam, Haladó Theta Healing tanfolyam

A tanfolyam időpontja: 2018. április 13-15.  /péntek-szombat-vasárnap/
minden nap 10-17-ig

A Game of life tanfolyam díja 180. 000 Ft

Early Bird kedvezménnyel: 160.000 HUF

A korai befizetés határideje a tanfolyamra legkésőbb: 2018. március 15.

Részletfizetés lehetséges, a részletekről érdeklődj az info@theta-otthon.hu email címen.

Helyszín: Boldogság Központ, 1137 Bp., Radnóti Miklós u. 26. 2.emelet 3.ajtó “Boldogság” kapucsengő 1.lépcsőház

Ha kérdésed van keress bátran a +36-20/842-0139-es telefonszámon vagy írj e-mailt az info@theta-otthon.hu-ra!

Miért várnál még?
Légy sikeres és boldog most! Fejlődj, gyógyulj, tapasztalj!
Szeretettel várunk!

Jelentkezz most!

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Megjegyzés
*
Számlázási név*
Irányítószám*
Község*
Cím*


 

 Írtam egy sorozatot, amiben részletezem a Game of life tanfolyamot.
A levelek semmilyen elkötelezettséget nem jelentenek Számodra.
Bővebb információt kapsz a tematikáról és a tanfolyam anyagáról. A hasznos információkról, amit a tanfolyamon elsajátítasz bármikor le tudsz iratkozni. A levelek kérése nem kötelez a tanfolyamon való részvételre.

Érdekelnek a Game of life tanfolyam bővebb információi. Kérek bővebb tájékoztatást!

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Megjegyzés
*


Theta Healing Game of life tanfolyamot végzettek visszajelzései:

A Game of life tanfolyam számomra egy komplett, minden területre kiterjedő rendszert adott. Eddig a legerőteljesebb önfejlesztő tréning volt számomra, pedig jó pár tréningen és képzésen részt vettem már.
Rádöbbentem, hogy felelősséget kell vállalnom az életemért, saját magamért. Úgy érzem, hogy ez a tanfolyam megadta azt a lökést, amire mindig is vártam és ami eddig annyira hiányzott. Végre megteszem azokat a lépéseket az életemben, amikről mindig csak álmodtam!
Köszönöm Mariann!”

Judit

www.theta-otthon.hu

„Ezeket profitáltam a Game of life tanfolyamon:

 • Nagyobb lett az önbizalmam.
 • Nagyobb lett a hitem.
 • Képes vagyok megvalósítani az álmaim és azt, amire vágyom!
 • Tudom, hogy lehetséges számomra a karrier.
 • Tudom, hogy nincsen lehetetlen.
 • Új lehetőségek nyíltak meg, melyeknek nincsen határuk.
 • Elismernek és értékelnek az emberek, megfizetik, amit kapnak tőlem.
 • Bármiben kedvezhetek magamnak, megajándékozhatom magam!
 • Szerethetem magam.
 • Ismerem a lehetőségeimet és ezeket ki is használom.
 • Tisztában vagyok a megvalósítás módjaival is.
 • Megváltozott az életem! Köszönöm!”

 

www.theta-otthon.hu

“Arra jöttem rá a Game of life tanfolyamon, hogy saját magamat fogtam vissza. Sőt egyenesen féltem sikeres lenni! Hatalmas felismerés volt ez a tanfolyamon.
Nem szeretném, ha a környezetem telhetetlennek gondolna. Nagyon jó rész volt éppen ezért, amikor rájöttem arra, hogy mennyire akarok megfelelni a társadalomnak, a barátaimnak, a családomnak. Sőt amikor oda jutottunk, úgy éreztem, anélkül nem is tudok élni, hogy ne felelnék meg nekik.
Most már el tudom képzelni a tanfolyam óta, hogy elinduljak a saját utamon, függetlenül mások véleményétől. Ez számomra hatalmas lépés, eddig ezt el sem tudtam képzelni. Kíváncsian várom a fejleményeket! Köszönöm!”

 

www.theta-otthon.hu

 

“Szia Mariann! Szeretném megosztani veled, azt a felfedezést, amire rájöttem, hogy mennyi mindenben fejlődtem a Game of life tanfolyam
óta.
Először is beengedtem az életembe a pozitivitást és felhagytam az önbüntetéssel, ez hatalmas siker a számomra. Eddigi életemben folyamatosan büntettem önmagam mindenért. Sokkal jobb így élni.
Másrészt megengedem magamnak az örömöt az életemben, csak  úgy azért, mert élek. Nagyon köszönöm, hogy ez felismerhettem általad. Sokkal reálisabb képet kaptam önmagamról, megismertem önmagam. Tudom miért nem voltak eddig céljaim, és tudom hogyan legyenek. Ez fantasztikus!
Tudom miért volt szenvedés eddig az életem és már tudom, hogy nem kell annak lenni. A legjobb, hogy képes vagyok a Theta Healing segítségével megváltoztatni, hogy ha épp rájövök arra, hogy megint szenvedek.
Nagyon köszönöm az eddigieket és találkozunk az Intuitív Anatómián”

„A Game of life tanfolyam alatt megtaláltam a belső nyugalmamat, már nem érdekel mások véleménye. Csak magamnak akarok megfelelni, és csak magamnak felelek meg. Megnyíltam belül és teljesen más érzés így élni! Ez alatt a 3 nap alatt újjászülettem és egy új életet kaptam! Köszönöm!”

www.theta-otthon.hu

“Kedves Mariann!

Szeretném megköszönni Neked, hogy tartod a tanfolyamokat. Nagyon hálás vagyok mindazért a tudásért, amiket átadsz nekünk. Régóta nem hallattam magamról, de most elmesélem Neked, mi történt velem az elmúlt másfél évben, akkor voltam Nálad ugyanis GoL tanfolyamon.

Nos, az út nem volt egyszerű. Nagyon sokat küzdöttem a gyógyítói képességeimmel, egy fél évig nem is tudtam ásni. Dolgoztam, dolgoztam rajta, de időt igényelt. A gyógyítás, az erőm, a pénz, sokminden be volt korlátozva. Amikor a tanfolyamra mentem Hozzátok, akkor épp a férjemmel voltunk egy igen nagy “gödörben,” holott én a hivatásomat szerettem volna rendbe rakni, ez volt az eredeti cél.

A házasságom szerencsére helyrejött, jó egy éve újra bohó szerelmesek vagyunk, mint anno, ami az eddig együtt töltött éveink nagy részét jellemezte. Visszatért e férjem hite is, már ami a házasságunkat, kapcsolatunkat, és a gyerekek gondozását illeti, de a változás belőlem indult, mert ő már elvesztette akkorra a hitét, én pedig tartottam a teret, dolgoztam magunkon, és ezt a feltétel nélküli szeretetet és erőmerítést nagyon jó volt megtapasztalni, hogy nem kell azt kívülről megkapnom, hanem meg tudok tanulni rácsatlakozni magam is. Aki szeret, az pedig jön velem.

A nagy eredmény ebben van, ami le is tisztult, mármint a házasságomban, családban. A hivatás folyamatosan tisztul, sikerült lezárnom a régi munkahelyemen a dolgaimat, kaptam egy esélyt, hogy szeretetben, jó körülmények között váljunk el egymástól. Most épp a család-hivatás-pénz egyensúlyt ásom, ez a témám most, az ötödik szinten vagyok épp a GoL tematikában.

Nagyon szépen elkezdett működni, az egyensúly már megvan, és a hivatás is alakul benne. Elmondhatatlan, szavakba önthetetlen, mi mindent adott számomra a théta, és nagyon hálás vagyok ennek az eszköznek, és a munkásságotoknak, annak a feltétlen alázatnak és szeretetnek, amit a munkátok során tanúsítotok.
Köszönöm!
Ildi”
 Érdekelnek a Game of life tanfolyam bővebb információi. Kérek bővebb tájékoztatást!

A levelek semmilyen elkötelezettséget nem jelentenek Számodra.
Bővebb információt kapsz a tematikáról és a tanfolyam anyagáról. A hasznos információkról, amit a tanfolyamon elsajátítasz bármikor le tudsz iratkozni. A levelek kérése nem kötelez a tanfolyamon való részvételre.

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Megjegyzés
*


 

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] theta-otthon.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Training Consulting Kft-vel kötöd.

A fizetési határidő 8 nap.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a  Solution Training and Consulting Bt.. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close