Theta Healing Alaptanfolyam

Theta Healing Alaptanfolyam

Ha szeretnéd végre megoldani a problémáidat Ha végre szeretnél egy boldog, egészséges életet élni, Ha szeretnéd a saját kezedbe venni a Sorsodat Olvasd tovább »

Workshopok

Workshopok

A programok, amik MINDENKI számára előképzettség nélkül nyitottak és látogathatók. Olvasd tovább »

Ajándék

Ajándék

Iratkozz fel itt az ingyenes 21 napos önbizalom fejlesztő e-mail tanfolyamra! Olvasd tovább »

Ki vagyok én és miért hallgass Rám?

Ki vagyok én és miért hallgass Rám?

Hiszem, hogy minden megoldás bennünk van, csupán elegendő bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy Önmagunkba nézzünk. Ebben segítelek Olvasd tovább »

Haladó tanfolyam

Theta Healing Haladó tanfolyam

www.theta-otthon.hu

Jó hangulat, gyors fejlődés

Tedd meg a következő lépést és bővítsd ismereteidet a Theta Healingben és válj igazi, gyakorlott konzulenssé!

Előfeltétel: Theta Healing Alaptanfolyam

Mikor lesz?

2018  április 6-8. péntek-szombat-vasárnap 10.00-17.00 /1 órás ebédszünettel/

 

Érdekel / Kérdésem van/Jelentkezem az április 6-8-ig tartó tanfolyamra korán kelő kedvezménnyel, 180.000 Ft helyett 126.000 Ft-ért, legkésőbb március 30-ig befizetve a tanfolyamot:

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Megjegyzés
*


Nézd meg a videót a Haladó Tanfolyam érdekességeiről:

 
Szeretettel várunk!

Hol lesz?

 1137 Bp., Radnóti Miklós utca 26. 2.emelet 3.ajtó  “25” kapucsengő, Boldogság Központ, egy gyönyörű lakásirodában

A tanfolyam teljes díja: 180.000Ft

Most kedvezményesen korán kelő kedvezménnyel 126.000 Ft-ért tudod elvégezni a három napos tanfolyamot, részletekért görgess lejjebb.

Ez egy olyan befektetés, mely Életed végéig, Életed minden területén megtérül.

Sok szeretettel várlak a tanfolyamon, hogy megtanuld hogyan tudod gyorsan megváltoztatni az  életed!

Élj a lehetőséggel, fektess magadba, a fejlődésedbe!
Ez egy olyan befektetés, mely Életed végéig, Életed minden területén megtérül!

Szeretettel várlak!

www.theta-otthon.hu

 Kolozsi Mariann

Mi lesz a tanfolyamon?

A tanfolyam tematikája:

www.theta-otthon.hu

Elsajátítod a profi és gyors ásástechnikát

Első nap, pénteken 10-17 óra között elsajátítod:

 1. Theta Healing kérdezéstechnikát. A kérdések pontos átbeszélése, elsajátítása és begyakorlása
 2. A különböző ásási technikák átbeszélése, bemutatása és gyakorlása, mint pl.
  – hogyan kell félelemre ásni
  – hogyan tudod a neheztelés valódi gyökerét megtalálni és megoldani
  – hogyan dolgozz betegségre, mire kell figyelned, mik a szempontok a sikeres munkához?
  – hogyan dolgozz, ha manifesztációs problémák vannak, mi a megoldás?
  – mit jelent az, hogy genetikai szintű hitrendszer, és hogyan tudod megtalálni?
  – mi történik, ha történelmi szinten van egy hitrendszer, és mi a megoldás?
  – hogyan tudsz a Számodra most még lehetetlen, elérhetetlen dolgokon, célokon dolgozni sikeresen?
 3.  Vianna Stibal mind a 7 ásási technikájának pontos megismerése és begyakorlásaRoppant fontos része a tanfolyamnak ez a rész, hiszen az ásás technikád a Thete Healing munkád alapja. Itt sajátíthatod el a gyorsabb, hatékonyabb és eredményesebb ásás technikát – és válhatsz sokkal ügyesebb Theta Healerré!

Ez a tanfolyam elengedhetetlen Számodra, ha megfelelő módon szeretnéd használni a Theta Healing technikát akár magadon, akár másokon.

A tanfolyam segít elmélyíteni az ásás technikáját. Mélyebb betekintést nyersz a kérdésekbe, különböző ásási technikákba.

Használhatod a saját magaddal végzett jobb munka, és konzulensként a másokkal végzett munka mélyítésére is.

Minden ásási fajtát ismertetek a tréningen, majd gyakorolod magadon vagy társaiddal, kivétel nélkül mindegyiket, így mélyítve a tudást és a megértést.

“A fejlődéshez két dolog kell: fáradhatatlan kitartás, és az a készség, hogy olyasmit is el tudjunk vetni, amibe pedig sok időt és munkát fektettünk be.”

Albert Einstein

www.theta-otthon.hu

Válj Te is hivatalos, okleves Theta Healer-ré!

Amit tanulunk még a következő 2 napon:

 • Több száz fantasztikus letöltést kapsz, több, hatszázat, ami alapjaiban változtatja meg az Életed, tölt fel energetikailag, és segít egy magasabb rezgésszint és életminőség megtapasztalásához.
 • A Haladó tanfolyam végigvesszük a létezés 7 Síkját részletesen: mind elméletben, mind gyakorlatban. Pontosan tudni fogod milyen hitrendszerek akadályoznak Téged, hogy elérd a vágyott céljaid, és képessé válsz megoldani őket a Theta Healing technika mélyebb elsajátítása által sokkal rövidebb idő alatt, mint Alaptanfolyam után a Haladó tanfolyamon emgismert szempontrendszerek alapján. 
 • Létezés Első Síkján megtanulod, hogyan használd mindennapjaid során a kristályokat, ásványokat és fémeket. Képes leszel újraprogramozni és feltölteni őket olyan különleges célokra, mint a gyógyítás, teremtés és védelem. 
 • A Második Síkon szerves anyagokkal dolgozunk, virágokkal, növényekkel. Innentől kezdve mindig tudni fogod növényeidnek mire van szüksége, hogy még szebbek, egészségesebbek legyenek. Képessé válsz gyógyítani a növényeket. 
 • A Harmadik Síkon tanulod meg az állatok gyógyítását. Azt is megtanulod, hogyan foglalkozz egy házzal, ha el akarod adni vagy meg akarod venni, és miként programozd sikerre a vállalkozásodat, hogy megteremtse számodra a vágyott bőséget. 
 • A Negyedik síkon a meghalt Őseiddel találkozol, és lehetőséged van egy elhunyt szeretteddel beszélni. Fantasztikus tapasztalás. 
 • Az Ötödik Síkon megtanulod, hogyan kommunikálj angyalokkal és felemelkedett mesterekkel. 
 • A Hatodik Síkon az Univerzum törvényei vannak, mint az Idő törvénye, a Gravitáció törvénye, a Mágnesesség törvénye, Igazság törvénye. Megtanulod használni az Idő törvényét. 
 • Az Hetedik Sík, az utolsó Sík a Feltétel Nélküli Szeretet tere. Megtanulsz rögtön kapcsolódni a Hetedik síkra, gyorsabban, mint eddig bármikor. Megismered a spontán gyógyulás, azaz az azonnali gyógyulás alapelveit, és meglátod, hogy mely témakörökön érdemes elkezdened dolgoznod, hogy még jobban megélhesd a képességeid, és kiterjeszthesd a tapasztalataid.

 • Megtanulod hogyan szabadítsd fel magad a nehezteléstől, haragtól, bűntudattól és bánkódástól, melyek meggátolnak abban hogy igazán felszabadult életet élj. 
 • Megtanulod a “Bébi az anyaméhben” gyakorlatot, mellyel az édesanyád pocakjában töltött kilenc hónap alatt megélt blokkjaidat szabadítod fel. Fantasztikus lehetőség érzelmi blokkjaid megtisztítására.
 • www.theta-otthon.hu

  Képessé válsz könnyebben elérni az álmaid, hiszen tudni fogod az univerzumot mozgató törvényeket

A Theta Healing Haladó tanfolyam megtanítja Neked, hogy megváltoztasd az életedet:

•        Gyors gyógyítással magadon és másokon

•        A magabiztosságod és önbecsülésed fejlesztésével

•        Növényeken, kristályokon, üzleteken, munkaköri leírásokon és házakon végzett munkával


A Theta Healing technika
a ma ismert leghatékonyabb, t
udományosan alátámasztott, működő gyors, és hatékony meditációs technika Amerikából. Jelenleg a legmodernebb személyiségfejleszetési technika, a leggyorsabb változásokat létrehozó kvantum technika.

A Haladó kurzus segíti és gyorsítja Számodra a Theta Healing megértését és használatát. Felkészít arra, hogy biztonsággal alkalmazd magadon, és másokon. Ez a tanfolyam gyorsan fejleszti a gyógyítói és pszichikai képességeidet. A Haladó kurzus elősegíti a magasabb spirituális világosság elérését.

Ha eddig még nem sikerült, a Theta Healing Haladó kurzus segítségével Életedben megjelennek a csodák.

Képzeld el, hogy eléred a valódi harmóniát spirituálisan, érzelmileg, testileg és szellemileg, teljes harmóniában és békében élsz Önmagaddal és másokkal. Ezt adja Számodra a Haladó tanfolyam.

Ez a tanfolyam egy csodálatos lehetőség a gyógyulásra, a mélyebb megértésre és a gyógyításra. Gyere és tudd meg gondolataid, érzelmeid valódi erejét!

A tanfolyam kapsz a Theta Healing® könyv alapján készült jegyzetet, s a tanfolyam elvégzése után okleveles Theta Healing® Konzulens leszel, és ha szeretnéd, a tanultakat terapeutaként is használhatod.

 

“Rendkívül érdekes módon sok ember elfogadja, hogy az egész világegyetemet törvények irányítják, de amikor a saját életükről, sikereikről és bukásaikról van szó, akkor sorsról, szerencséről, “szerencsés véletlenekről” beszélnek. Pedig te is a világegyetem része vagy, és a te életed is teljesen azoknak a törvényeknek engedelmeskedik, amelyeknek a Hold, a csillagok és a kertedben növő gaz. És te vagy annak az oka, ami az életedben történik. Te okozod a gondolataiddal.”

Andrew Matthews – Élj Vidáman

Érdekel / Kérdésem van/Jelentkezem az április 6-8-ig tartó tanfolyamra korán kelő kedvezménnyel, 180.000 Ft helyett 126.000 Ft-ért, legkésőbb 2018. március 30-ig befizetve a tanfolyamot

(ha szeretnéd valamelyik tudáscsomagot, akkor kérlek a Megjegyzésbe írd be a tudáscsomag számát. Köszönöm. Bármilyen kérdésed van, írj vagy hívj 20 842 0139 számon vagy az info@theta-otthon.hu email címen)

a Megjegyzésbe mindenképpen írd be, melyik csomagot szeretnéd, köszönöm!

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Megjegyzés
*


Érdekelnek a Haladó tanfolyam bővebb információi. Kérek bővebb tájékoztatást!
A levelek semmilyen elkötelezettséget nem jelentenek Számodra.
Bővebb információt kapsz a tematikáról és a tanfolyam anyagáról.
A hasznos információkról, amit a tanfolyam elsajátítasz bármikor le tudsz iratkozni.
A levelek kérése nem kötelez a tanfolyam részvételre.

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Megjegyzés
*


 

 

 

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Training Consulting Kft. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Training Consulting Kft. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close